Αξιολογήσεις

Όλα ΤΕΛΕΙΑ!!

7th December, 2021

Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ καλή γιατρός, δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

7th December, 2021

Ήταν ή πρώτη φορά που πήγα....ή πρώτη εντύπωση υπερβολικά θετική....μου είπε πράγματα που δεν μου τα είχε πει άλλος γιατρός στα 20 χρόνια που έχω τον θυρεοειδή...

6th December, 2017

Κάτι δεν πήγε καλά με τον προγραμματισμό των ραντεβού εκείνη την ημέρα.Η αναμονή ήταν υπερβολικά μεγάλη.

29th June, 2017

Η κυρία Τριάντη , πέρα από εξαιρετικός επιστήμονας , είναι ένας πόλη καλός άνθρωπος. Αυτό τα λέει όλα για ένα πόλη καλό γιατρό. Την έχω θερμά συστήσει σε φίλοι και γνωστοί. Ευχαριστώ παρά πόλη για την πολύτιμη της βοήθεια στην αντιμετώπιση προβλήματος υγείας μου.

29th June, 2017

Μου εξήγησε τα πάντα.

27th June, 2017

Αξιόλογη και ως επιστήμονας και ως άνθρωπος. Μου εξήγησε ακριβώς τι έχω και πως θα το αντιμετωπίσουμε και ένιωσα ασφάλεια. Αν αναζητάτε ένα γιατρό που να συνδυάζει την άρτια επιστημονική κατάρτιση και ταυτόχρονα να σας κάνει να νιώθετε οικεία και ασφάλεια, τότε η κα Τριάντη Είναι η γιατρός που πρέπει να σας παρακολουθεί!

27th June, 2017

Amesi k epeksigimatiki..

21st June, 2017

Πολλη καλη εξυπηρετηση με ευχαριστω περιβαλλον.

21st June, 2017

Πολύ καλη γιαττρος , πολύ επικοινωνιακη και σε κατατοπιζει αψογα !!!!

20th June, 2017

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ

17th June, 2017

Ότι και να πω ειναι λίγο. Η κυρία Τριαντη ειναι η γιατρος μου εδω και 2 χρόνια και στη χθεσινη μου επίσκεψη καταλαβα το γιατι . Στην αιθουσα αναμονης υπήρχαν ασθενεις που ηρθαν απο αλλα μερη της Ελλάδας, οχι της Αθήνας αλλα της Ελλάδας. Και αυτο γιατι ειναι πρωτα καλος άνθρωπος , και παρα πολυ καλη γιατρός ! Η επιλογη της γιατρού μου ήταν σωστή και δικαιωνομαι σε καθε επισκεψη μου !

15th June, 2017

Εξαιρετικά ευγενική και κατατοπιστική

13th June, 2017

Ητανε παρα πολυ καλη γιατρος και φαινεται πως εχει μεγαλη εμπειρια. Την συστηνω ανεπιφύλακτα..!!

13th June, 2017

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!

13th June, 2017

Μου ενέπνεε εμπιστοσύνη, ήταν σαν να την γνώριζα από χρόνια, ένιωσα άνετα αν και συνήθως τους γιατρούς θέλουμε να τους αποφεύγουμε, στην προκειμένη, μάλλον ισχύει το αντίθετο…

13th June, 2017

Εξαιρετικη ιατρος! Ευχαριστη και προσιτη! Την συστηνω ανεπιφυλακτα.Με βοηθησε παρα πολυ.

13th June, 2017

Οτι και να πω θα ειναι λιγο για αυτην την γιατρο.Φιλικη,προσιτη,νιωθεις ανετα απο το πρωτο λεπτο.Φαινεται γνωστης του αντικειμενου και ηδη εχω κλεισει ραντεβου για την εκτιμηση των εξετασεων.Την συστηνω με κλειστα ματια.

1st June, 2017

Μου φαίνεται επιστήμων με γνώσεις και με ανοδική πορεία ,την οποία όμως θα πρέπει να χειριστεί πιο επαγγελματικά και ό,τι αναλαμβάνει να μπορεί άνετα να το διεκπεραιώσει.Επίσης πιθανόν να πρέπει να κάνει καλύτερη επιλογή συνεργατών, γιατί το μεγάλο πρόβλημα των επιτυχημένων είναι από το ποιοι τον περιστοιχίζουν. Αν διαχειριστεί επίσης καλύτερα το χρόνο της,καθώς επίσης και την ώρα των πελατών της με τον καθένα ξεχωριστά ,χωρίς διακοπές τηλεφωνημάτων και επισκέψεων θα είναι λιγότερο αγχωμένη ,λιγότερο νευρική ,περισσότερο ευγενής .Μία πολύ καλή επαγγελματική πορεία,ανάγκη έχει από άψογη επαγγελματική εικόνα.Ο χώρος του ιατρείου της πολύ καλός, απέριττος, με γούστο .Χρειάζεται να είναι πιο σαφής η ιστοσελίδα για τις τιμές της.

31st May, 2017

Web Development Company

Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

logo ias

Επικοινωνία

Αγίας Παρασκευής 29, Χαλάνδρι  

Τηλ: (210) 300 94 00   

Κιν: 6972 296909

Δείτε μας στο

©2017 Ενδοκρινολόγος Διαβητολόγος Βασιλική Τριάντη. All Rights Reserved. Designed By My View Solutions